DM i Kabelstrip

Danmarksmestre i Kabelstrip

midt-gold-frame-vindere-kabelstrip
midt-2-old-frame-vindere-kabelstrip
Vi har i to år afholdt DM i Kabelstrip - hvor vi udfordrer elektrikere og andre håndværkere til en intens dyst i at afisolere kabler på tid. 
Eventet bliver afholdt i 5 danske byer, i Lemvigh-Müllers butikker, hvor vi stiller op med musik, gratis pølser, pokaler, og Claus Elming som hostmaster. Hver heatvinder kommer hjem med specialøl, hver lokalmester kommer hjem med vin og lokalmester-pokal og Danmarksmesteren kommer afsted med den stor Danmarksmester-pokal, champagne og en tur i bowlinghallen med 20 venner, hvor der hele aftenen bliver sørget for mad og drikke. 
DM i Kabelstrip tager os endnu tættere på de mennesker som bruger vores kabler og så har vi altid en fest under hele ugens arrangementer! 
I 2021 blev den første Danmarksrekord sat på 69 sekunder - i år blev den slået med en tid på 57.98 sekunder! Der er igen i år blevet præsteret over alle forventninger og vi glæder os allerede til at se, hvordan tingene løber af stablen næste år. Vi glæder os til at se jer!

Skal vi lige sætte stemningen?

HubSpot Video
Klik på knappen og lyt til den officielle DM i Kabelstrip playliste, med alle de sange som underholdte både deltagere og tilskuere rundt i Danmark under turneringen.

LYT HER

 

DM i Kabelstrip 2022
DM i Kabelstrip 2021
Se hvordan det gik til årets events:
HubSpot Video
Eller tag et kig på vores Wall of Champions:

Skal du være med næste år?

Tilmeld dig vores kabelstrip nyhedsbrev herunder for flere informationer om DM i Kabelstrip 2023. 

TILMELD