WASKÖNIG+WALTER DANMARK

Hvor kommer vi fra?

Waskönig+Walter Kabel-Werk har hjemme i Saterland i Nordtyskland, kun fire timers kørsel fra den danske grænse. Virksomheden blev grundlagt for mere end 140 år siden og ejes stadig af familien Waskönig.

Med mere end 1.000 forskellige kabelprodukter og over 550 medarbejdere hører Waskönig+Walter til en af Europas største og mest specialiserede kabelproducenter.

Waskönig+Walter er i dag en moderne produktionsvirksomhed med stærke værdier som f.eks. miljøbeskyttelse, genanvendelse, ærlighed, tryghed og socialt ansvar. Vi er stolte af at repræsentere Waskönig+Walter i Danmark.

Hvor er vi nu?

Waskönig+Walter Danmark er den danske forhandler af installationskabler og forsyningskabler fra den tyske kvalitetsproducent Waskönig+Walter Kabel-Werk.

På vores kontor i Kolding servicerer vi de danske forsyningsselskaber og grossister med tysk kvalitetskabler. Kvaliteten er tysk, men både kabler og det høje serviceniveau er 100% tilrettet det danske marked.

Derfor vil du også opleve et højt serviceniveau med erfarne specialister.

Vi sætter en ære i, at du modtager dine varer til den ønskede tid. Derfor har vi altid vores standardvarer på lager, så du undgår lange ventetider.

Vi gør det let for dig

Waskönig+Walter Danmark er en specialistvirksomhed og vi kender det danske marked og vores kunders behov.

Vores installationskabler er for eksempel udviklet til at være nemme og hurtige at installere, så du kan spare tid. Vi har ligeledes sørget for, at du ikke skal bruge tid eller penge på tromlepant. Det eksisterer nemlig ikke hos os.

 

Waskoenig+Walter-Plus-Icon  mere tryghed

Vi sælger ikke kabler,
vi sælger tryghed!

Brian Kidmose Jensen
Adm. direktør

KONTAKT OS