Kontakt os på tlf.: ​75 51 70 55

Vi leverer som vi plejer, og det fortsætter vi med

Når skoler, virksomheder og institutioner lukker ned, rykker håndværkerne ind. Sådan er det lige nu i Danmark, og det kan vi mærke.

Derfor er det vigtigt for os at understrege, at vores forsyningslinjer og vores logistik er upåvirket af coronakrisen – og Waskönig+Walters fabrik i Saterland i Tyskland producerer med uændret kapacitet.


Vi kan naturligvis ikke garantere, at der ikke kan opstå flaskehalse i produktionen, men indtil videre er der ingen påvirkning. Vi er derfor stolte af at kunne meddele, at vi leverer på livet løs til danske byggemarkeder og grossister. Vi leverer selvfølgelig også fortsat til landets elforsyningsselskaber – det er vores måde at sikre, at samfundets kritiske infrastruktur holdes kørende.

Leveringstid

Lang leveringstid? Ikke hos os. Vi har altid vores standardvarer på lager og tilbyder levering fra dag til dag af forsyningskabler fra 1kV til 72 kV med kobber-eller alu-leder i hele Danmark. Vi sørger også altid for at have et stort lager af installationskabler hjemme til on-demand levering, så grossisterne til enhver tid kan stole på, at de kan få varerne hjem med kort frist.

Høj pallekapacitet

Lagerplads er vigtigt for enhver grossist. Derfor er vores installationskabler pakket, så du altid kan regne med at udnytte din lagerkapacitet optimalt.

Ingen pant på tromlerne

Waskönig+Walter Danmark opkræver ingen pant på kabeltromler. I slipper med andre ord for at have bøvl med at skulle returnere tromlerne til os. Skulle I ønske at komme af med tromlerne, kan I bare ringe - så kommer vi og henter dem uden beregning.

​​

Hvis situationen ændrer sig, skal vi nok holde jer orienteret.

Følg med på facebook her >> og LinkedIn her >>

Vi leverer som vi plejer, og det fortsætter vi med
23-03-2020
Det er ikke alt, der står stille. Installatørerne har travlt i disse uger, og forsyningslinjerne er åbne – også til vores fabrik i Tyskland. Vi leverer kabler præcis som vi plejer og med samme hastighed, så vi kan være med til at holde samfundets kritiske infrastruktur kørende. Det er vores bidrag i disse tider.
Læs mere >>
Aktuel information: Vi kører, som vi plejer
12-03-2020
Waskönig+Walter Danmark er ikke ramt af leveringsproblemer som følge af Coronavirus.
Læs mere >>
DM i kabelstrip udsat
12-03-2020
Af sikkerhedsgrunde har vi valgt at udskyde vores DM i kabelstrip til en anden god gang.
Læs mere >>

​Virksomhedsnavn OG CVR

Waskönig og Walter Danmark ApS

CVR: ​ 20848111

Adresse OG Postnummer

Kokholm 12

6000 Kolding

Kontaktinformationer

Tlf.: 75 51 70 55

Fax: 75 51 71 50

​E-mail: info@waskoenig.dk